ПАЧЕШКОСКИ ОД ТРИБИНАТА ВО ДОМОТ НА КУЛТУРАТА МАРКО ЦЕПЕНКОВ : НИТУ ЕДЕН ЧЛЕН, АКТИВИСТ, СИМПАТИЗЕР И ПОДДРЖУВАЧ НА ПОЛИТИКИТЕ НА СДСМ НЕМА ДА БИДЕ ЗАБОРАВЕН НА НИЕДНИ ИЗБОРИ!

0
388

Вечерва стојам пред вас и од позиција на претседател на Општинската организација на СДСМ Прилеп, ви ветувам две работи: првата, дека ниту еден член, активист, симпатизер и поддржувач на политиките на СДСМ нема да биде заборавен и втората, дека на следните избори, заедно со вас, силни и обединети, на чело со Димитар Ковачески, ќе го победиме криминалното ДПМНЕ!

Фејсбук статус на претседателот на ОО СДСМ Прилеп, Зоран Пачешкоски.