ПАЧЕШКОСКИ : МЗШВ ПЕ ПРИЛЕП ВО СОРАБОТКА СО ЛАГ АГРО ЛИДЕР ОРГАНИЗИРА ХУМАНИТАРНА ДОНАТОРСКА АКЦИЈА ВО ПРЕСРЕТ НА ВЕЛИГДЕНСКИТЕ ПРАЗНИЦИ

0
463

МЗШВ ПЕ Прилеп во соработка со ЛАГ АГРО ЛИДЕР, организираше хуманитарна донаторска акција во пресрет на Велигденските празници.

Да ја збогатиме празничната велигденска трпеза во домовите на лица од руралните средини кои се во социјален ризик. Упатуваме голема благодарност до земјоделците и земјоделските аптеки за поддршката како би ја реализирале оваа иницијатива.

Се надеваме дека оваа иницијатива ќе биде пример и поттик во иднина секој еден од нас да се вклучи во иницијативи од ваков карактер, за да дадеме можеби мала но за некого значајна поддршка.

Фејсбук статус на претседателот на ОО СДСМ Прилеп, Зоран Пачешкоски.