ПАРТАЛ НЕ ОСТАНА ОД ВМРОВЦИТЕ, ГРУБИ ГИ ФАТИ ЗА РОГОВИ ПА ГИ ТРЕСНА ОД ЗЕМЈА: ТОА КОМБЕ ЗА КОЕ ЗБОРИТЕ ДВА ДЕНА Е ПЛАТЕНО ОД ЕУ, СО ТЕНДЕР ОБЈАВЕН ОД ЕУ, И КОМБЕТО И ЦЕНАТА И ОД КАЈ ДА СЕ КУПИ Е ИЗБОР НА ЕУ!

0
922
  • Абе луѓе два дена малтретирате и орцнувате една жена вработена во владата за јавна набавка за комбе за метрологија, а и комбето и цената и парите се од ЕУ, они го спроведоа тендерот, они одбраа што да се купи од кај да се купи и за колку пари да се купи и на крај ја платија и набавката, што ја малтретирате жената ве лопови едни, албанофоби, само затоа ли што е Албанка тоа ли е проблемот?!?!

    – Артан Груби масакар ги направи вмровците во собрание кои два дена врескаат за некакво комбе купено за 600 000 евра со кое ќе се проверува квалитетот на нафтата на бензиските во земјава.