ПАРТАЛИ ЛЕТАА ПОМЕЃУ ПАЛЧО И КОТЕВСКИ НА ЈУТЈУБ ПРЕКУ КАНАЛОТ НА ,,КРШ МУАБЕТИ”, ДА ИМАА НОЖЕВИ ЌЕ СЕ ЗАКОЛЕА КАКО СВИЊА ВО ТУРСКО СЕЛО ШТО СЕ КОЛИ

0
782

Котевски од ,,Движење Бојкотирам” на каналот на ЈутЈуб каналот на Палчо ,,Крш муабети” вербално се направија лом, попара и касапана, да имаа ножеви може и ќе се заколеа како што се колат свињите во турција.