ПАРТАЛИ ЛЕТАА ВО СТУДИОТО НА ИНФОМАКС – АЦО ЦИА : ЕВЕ ГО ХИБРИД ЏИПОТ НА ПОРТПАРОЛКАТА НА ВМРО-ДПМНЕ МАРИЈА МИТЕВА

0
1168

Уредникот на Инфомакс, Александар Митовски, во вечерашната епизода на “Тешки муабети” започна со објава на скандалите кои ги доби во пораки од свиркач на телевизијата.

Се работи за движни и недвижни имоти кои истакнати функционери на опозициската ВМРО-ДПМНЕ купени во последните неколку месеци.

Александар Митовски во текот на вечерашната емисија на ,,Инфомакс” во ,,Тешки Муабети” објави фотографија на хибрид џипот на портпаролката на ВМРО-ДПМНЕ Марија Митева за тоа како опозицијата се богати во позиција на опозиција на сметка на членството на ВМРО-ДПМНЕ.