ПАРТАЛИ ЛЕТАА ВО ВЛАДИНИОТ ПРЕС ЦЕНТАР – АРТАН ГРУБИ : ПРЕДЛОГОТ НА ВМРО-ДПМНЕ ЗА ИЗГРАДБА НА КОРИДОРИТЕ 8 И 10Д ОД СТРАНА НА ХРВАТСКА ГРАДЕЖНА ФИРМА БЛИСКА ДО НИВНА СЕСТРИНСКА ПАРТИЈА ВО ОСНОВА Е КОРУПТИВЕН, НА КРАЈОТ СУДОТ УТВРДИ ДЕКА Е ТОА КРИМИНАЛНО ЗДРУЖЕНИЕ НА КОРУПТИВНИ ДЕЈСТВИЈА!

0
617
  • Предлогот за изградбата на Коридорите 8 и 10Д од страна на ВМРО-ДПМНЕ во основа е коруптивен, а корупција не е само злоупотреба на јавни пари, корупција е соработка и со руски елементи, корупција е и рушење на кредибилитет на институции, корупција е и ширење на лажни вести, корупција е и пропаганда цело дневна на медиумите за да се затскријат нивните вистински мотиви а тоа е соработка со сили којшто не и сакаат добро на Република Северна Македонија и интеграција во Европската Унија туку со Руско – Унгарска коалиција против интересите на граѓаните и против интересите на земјата.

    Ова е апсолутно неприфатливо и граѓаните мора да го видат тоа и да го установат затоа што во основа на крај на краиштата самиот суд утврди дека е криминално зружение по однос на коруптивни дејствија.