Парите од тендерската пљачка во Македонија оној кој вози Сеат во бомбите на Заев, Сеад Кочан пред да ја спрашти и да ги префрли во банки во Русија ги префрлал во Црна Гора!

0
4565

Грујовиот олигарх од бомбите на Заев кој вози Сеат, Сеад Кочан дознаваме неофицијално дека парите од тендерската пљачка ги испумпувал за да си ја плати слободата во Русија и тоа се шпекулира дека се работи за сума од над 20 милиони евра, за да го дознаете трагот на парите кои ги испумпува Сеад Кочан од Македонија се што треба да направите е да ги следите неговите бизниси, имот, пријатели и роднини во Црна Гора.

Сеад Кочан во Црна Гора поседува јахта со која многу лесно плови по меѓународните води. Кешот кој Сеад го испумпува исто така може да се провери и колку пари се испумпани од Македонија во Црна Гора, кој од таму завршуваат на сметки во Русија.

Да ја потсетиме јавноста дека Сеад Кочан беше во врска со Сораја Вучелич и Ана Николиќ.