ПАРАСПУРЏИИТЕ НА ДУИ ВО ВЛАДАТА НА ВМРО-ДПМНЕ ТОТАЛНО АЗДИСАА : Министерот за образование Адеми за 2 дена во хотел во Љубљана потрошил 1.500 евра

0
907

Погледнете колку народни пари спискал министерот за образование Адеми за само два дена во хотел во Љубљана, за само два дена направен е цех од фамозни 1.500 евра!

ademi