(ПАПАРАЦИ ФОТО) Специјалната обвинителка Катица Јанева за кратко време доби статус на славна личност па почнаа да ја сликаат секаде каде ќе ја видат

0
443

12092337_455400344646637_43560102_n

Катица во супермаркет си купува за дома некои работи. Сега сеуште сите ја сакаат. Кога ќе почне да работи нема да може толку слободно да шета, особено ако издаде налог за апсење на некој од лидерите, тогаш животот ќе и стане малце лош, но се за доброто на Македонија…