ПАНИКА ВО СУДОВИТЕ: ЕУ ДАДЕ ЗЕЛЕНО СВЕТЛО ДА СЕ ПРАВИ ВЕТИНГ НА БИТАНГИТЕ КОИ ГЛУМАТ СУДИИ!

0
1352

Сакаме да видиме секторот правосудство да биде пополнет со професионалци кои ќе уживаат доверба, за кои нема да има сомнежи за нивниот интегиртет, за нивната прифесионалност, па ветингот може да биде еден од инструментите којшто може тоа да го гарантира, изјави еврокомесарката за правда Вера Јурова на прес конференцијата на првиот ден на Министерскиот форум – ЕУ Западен Балкан за правда и внатрешни работи.

Повеќе на следниот линк ОВДЕ