ПАНИКА ВО МВР: Гоца со телеграма наредува претрес на сите вработени по завршување на работното време!

0
1160

Mijalkov-Goca-grujo-Zhoro

Преплашени дека вработени во МВР масовно носат докази во СДСМ, Гоца најверојатно по сугестија на Сашо и Грујо наредила претрес на возилата и ташните на сите вработени од МВР по завршување на работното време.

telegramamvr

Каснитеее, народот вика дека откако ќе избегаат коњите џабе е да се затвора портата… 😀