ПАНДОВ МИСЛИ ДЕКА НАРОДОТ Е УДРЕН СО МОКРА ЧОРАПА ПА АКО СЕ ОБЛЕЧЕ ВО КОМИТА ЌЕ МИСЛАТ ДЕКА Е НЕКАКОВ ПАТРИОТ

0
1657

Медиумите пишуваа дека со Филип Петровски во 2001-ва се пријавиле во војска 3 дека откако се потпишал рамковниот договор.

Исто така на 27-ми април мистериозно го нема никаде, потоа ќе каже дека морал да замине надвор од државата?!?!

Исто така љуби да се дружи со криминалци кои го опљачкале буџетот со неплаќање данок за десетици милиони евра и кои сите фирми ги држат во даночните раеви за да избегнат плаќање на данок од кој се лечат луѓе и се прават улици и школи и градинки…

Секогаш кога треба да се гине, него го нема никаде, ама за сликање и држење говори е прв!

Поминало времето кога требало со оружје да се бори за татковината, Пандов задоцнил на сите битки. Сега е време да се бориш за татковината со тоа што ќе обезбедиш повисоки плати, нови работни места, стабилна мирна земја интегрирана во сите сојузи, обезбедена со енергенси, со нови патишта болници школи и градинки, со судови кои правилно судат, со полиција која го штити народот од криминалци и убијци и рекетари и мафијаши, со администрација и политичари кои му служат на народот а не го крадат и бегаат потоа за Будимпешта.

Пандов по сите овие основи е АНТИ ПАТРИОТ затоа што помага мафија, помага диктатори, помага партија која не работеше за народот туку го пљачкаше и тепаше и затвораше по зандани народот со нарачани судски процеси со сваровски судии, МВР беше ВМРО МВРО партиска војска, немаше Д од демократија, народот избега по белиот свет, процес кој се уште не може да го запреме но на пат сме да го запреме со кевање на платите и со средување на земјата по сите нишани…