ПАНДОВ И ЈАНКО БУРЕК ДРНДААТ ЗА БОМБИТЕ, НЕ ГИ СЛУШНАЛЕ,НЕМАЛО ПОТРЕБА, АМА ГИ АНАЛИЗИРААТ?!?!

0
648

Еден од главните шпартачи и дудлачи на Грујо и еден од главните гомнојадци на власта Јанко Бурек го дрват на Сител 3 за бомбите на Заев, кој како што велат ем не ги чуле, ем немало потреба ама ги анализираат 😀

jankopandov1

По оваа усрана дебата може да се заклучи дека Грујо паднал на самото дно, кога најголемиот медиумски шлајм плука по бомбите на СДСМ јасно е дека детонациите на бомбите се големи а овие се усрани до коска! Но јасно е и се поизвесно дека ова е крајот на паторот и неговата глава коцкеста како и на овие гомнојадци дека по падот на Грујо ќе одговараат за сите пиздарии кои им ги нанесоа на граѓаните и на државата,едниот најверојатно ќе го јади немиен од Самсоненко поради шпекулацијата и спор доколку е точно со кладилницата и украдените 100.000 евра од касата, а другиот ќе го стигнат сите кривични пријави за серење јавно и вршење геноцид!