ПАНДОВ ИЗМИСЛИ НОВ НАЧИН НА НОСЕЊЕ МАСКА: ЕДНИОТ КРАЈ НА УВОТО, ДРУГИОТ ДОДЕКА ЗБОРИ ГО ДРЖИ СО РАКА КАКО УЗДА!

0
216

ВМРО-вците се навистина инвентивни во барањето начини да и наштетат на власта, државата, народот, сите заедно… Кога е прашање правење штета, за тоа ќе најдат начин па ако треба на глава ќе застанат…

Пандов денеска во тв Алфа ја носеше маската така што едниот крај му беше на уво а другиот крај го држеше во рака како узда да држи на коњ или магаре…