ПАНДОВ БЕ ПРИБЕРИ СЕ ЧОВЕЧЕ, ПОЧНАВМЕ ДА ТЕ МИСЛИМЕ…

0
1377

Само 5 години работен стаж а маж над 50 години старост, цел живот се шлепа на слава на татко му славен очен доктор од Кисела Вода и цел живот глуми патриот и цица што народни пари што пари од тате, се глупира бакнува пиштоли и ножеви а кога е најгусто никаде го нема ниту за 2001-ва ниту за 27-и април, ги сска другите да завршуваат во зандани додека он се вози со џипови по Скопје и ужива во големиот ранч во Зелениково… Пандов е уникат измамник и манипулант, типичен вистински вмровец…