ПАМТЕТЕ НАРОДЕ: Миленко на 25-јули 2018-та предвиде дека референдумот немало да успее и ВМРО ДПМНЕ ќе победеле на избори!

0
1079

Заборавивме кога последен пат ВМРО ДПМНЕ има забележено толку голема и јасна политичка победа. Убедлива.
После полудецениски попуштања, повлекувања, отстапувања, телефонски мрморења и кукавичлук, КОНЕЧНО вечерва ВМРО ДПМНЕ се врати на голема врата.
Сите барања на ВМРО ДПМНЕ тандемот Заев-Шекеринска понизно ги прифати.

Од пред малку започна падот на фашистичкиот режим на З. Заев. Слободно сегашната ненародна гарнитура политичари, но и судии, професори, обвинители, бизнисмени што беа дел од уништувањето и задолжувањето на државава нека се спремат да јадат решетки.
Сите кои подготвувале или учествувале во подготовка на документи преку кој се распродавала историјата, традицијата и идентитетитот на државата и народот исто така нека се спремат.
Пиши кучи за одело ќе е и за сите квази новинари што учествуваа во големиит неуставен, фашистички и антинароден пуч со незаконски и неуставно формирано собрание и влада.

Да резимирам:
1. Референдум ќе има, ама неуспешен.
2. Избори ќе има, ама на нив ВМРО ДПМНЕ ќе победи.

Така да забавата кратко траеше. Ама мамурлукот, главоболката и блуењето долго ќе ве следат.

#ајт

Фејсбук статус на Миленко Неделковски