ПАЛЧО ЈА РЕГИСТРИРАШЕ ДЕСНА

0
676

#Македонци, благодарам за честитките, еве и јас на СИТЕ ВАС ви ја ПОДАРУВАМ ДЕСНА РОДЕНА ОД КРЕСНА…. Борбата продолжува но како Македонска партија која се бори искључиво за Македонски интереси. Ве сакам сите, ја сакам Македонија…

Фејсбук на Љупчо Палевски.