ПАЛЧО ТОТАЛНО ЗАБЕГА ВО СТУДИОТО НА ,,ИНФОМАКС”, СО ТЕШКИ НАВРЕДИ И КЛЕВЕТИ ГО НАПАДНА ФРЧКОВСКИ : ФРЧКО КАКО ДЕТЕ БЕШЕ БУДАЛА, БУБАЛИЦА И ТАСТЕР КОЈ ВОЗЕШЕ ТОЧАК СО ШТИПКИ И НА ГРАНИЦА СО АУТИЗАМ!

0
2341
  • Фрчко како дете беше будала, бубалица и тастер со кого никој не си играше како мал кој возеше точак со штипки кој беше на граница со аутизам.

Љупчо Палевски во интервју за ,,Инфомакс” изјави тешки навреди и клевети против актуелниот амбасадор во Њујорк, Љубомир Фрчковски во 31 минута и 15 секунда од интервјуто.