ПАЗИ ФОТО ЧОВЕЧЕ: КО ИСТ КУР ДА ГИ ПРАЕЛ, ПИЗДА ИМ МАТЕРИНА, ИСТИ СЕ ВО ФАЦИТЕ, КО ЈАЈЦЕ НА ЈАЈЦЕ ЛИЧАТ, ЕДНИОТ ДИКТАТОР И АПАШ ДРУГИОТ НОВИНАРСКА ГЕЈША – ЈАПОНСКА КУРВЕТИНА!!!

0
1364

Дури и бемка имаат двајцата на обравчето еј ццц љуби их мааајка… Ко јајце на јајце личат, пизда им материна мафијашка!!! Еве како овие:

index