ПАЗИ, ЖЕНАВА Е ДИПЛОМИРАН АРХИТЕКТ, ТЕК ШТО ЛИ МИСЛАТ НЕПИСМЕНИТЕ ОД ДОЛНА ДРСЛАЈЦА

0
591

Дипломиран архитект со став дека вакцината против Ковид 19 е отров е рамно на лудило. Ако ваков забеган архитект со мозок на мува размислува околу вакцината што ли размислуваат оние неписмените и без мозок од долна Дрслајца?!