ПАДНА ФРАНЦИЈА! НЕВИДЕН ХОРОР ВО РОНА, ОД ЗАСЕДА ЗАСТРЕЛАНИ ТРОЈЦА ПОЛИЦАЈЦИ – ЛАВОВИ ШЕТААТ ПО УЛИЦИ, КОЛИ СЕ ФРЛААТ ОД КАТНИ ГАРАЖИ!

0
1113

Маж во регионот на Рона вчера застрела тројца полицајци, јавија француските медиуми.

Според нив, маж скриен зад ѕид ја пресретнал полицијата „од заседа“ и ги застрелал во нозете и препоните.

„Црвената линија е помината. Ова е нешто што досега не сме го виделе, ова е многу загрижувачко“, изјавил полицаец од регионот на Рона за француската телевизија BFM TV.

По француските градови излегоа и француски националисти со безбол палки за да се справат со оние кои пљачкосуваат.

 

Ослободени беа и животни од неколку зоолошки во Париз.