ПАДНА ВМРО ОД ВЛАСТ, НЕМА ВЕЌЕ КРАНОВЕ, СКАПА СЦЕНОГРАФИЈА, ПУБЛИКА У СТУДИО, ТУКУ ШУПА ВО ПЕТРОВЕЦ ЗА НОВИТЕ ЕМИСИИ НА МИЛЕНКО КУРТОНО!

0
731

Подготовки за снимањето на првата емисија од новата 14-та сезона на Миленко Неделковски Шоу.

Гости: Ристо Никовски, Харалд Кочи и Бобан Нонковиќ.

Фејсбук статус на Миленко Неделковски