ПАДНАА МАСКИТЕ, СЕГА Е И ОФИЦИЈАЛНА СОРАБОТКАТА: ГРУЈО ГО ПОЗДРАВИ ЉУБЧО ГЕОРГИЕВСКИ ОД ГОВОРНИЦАТА НА КОНГРЕСОТ НА ВМРО ДПМНЕ!

0
504

grujoljubco

– “Сакам да го поздравам и првиот претседател на ВМРО ДПМНЕ, Љубчо Георгиевски” – рече Грујо од говорницата на конгресот на ВМРО ДПМНЕ во Куманово. Значи веќе не се ни крие соработката која досега беше под маса а сега е и официјална!