ПАВЛЕ БОГОЕВСКИ : Зошто се шитна на мафијата Геро?!

0
1165

Жаре?? Во “меки јасли”?!

п.с. Не те прашува физички каде си, другар геро. Едно е да си критичар на власта, а друго да си омилен автор на Инфомакс и сличните кои до вчера ни посакуваа смрт (на некои од нас и денес им го посакуваат истото).

Те прашува зошто се шитна?

Коментар на Павле Богоевски на ФБ профилот кај Геро.