О НЕЕЕЕЕЕЕ, СЕГА ПАРТИЈАТА ,,БЕДЕМ” СТАНАЛЕ БРАНИТЕЛИ И ГИ СКВЕРНАВАТ ДЕЛАТА НА МАКЕДОНСКИТЕ БРАНИТЕЛИ!!! ПРОВЛАДИНО ЗДРУЖЕНИЕ НА БРАНИТЕЛИ ЌЕ ЈА СПАСУВАЛО МАКЕДОНИЈА?!

0
1077

Нови провладини паразити и пизајзли во одбрана на пастирот и во поход на плукање по опозицијата. Нова булумента од 2-ца испрдоци во поход на одбрана на режимот, овој пат крваво се сквернават бранителите и нивните дела од конфликтот 2001-ва година, ваква изрежирана медиумска калакурница на провладините телетабиси и вакво газење преку мртви, коски и херојски подвизи на авторитетни македонци кој дале крв и животи за државата досега не сме виделе никогаш, за вакви работи стрелаат во Кина.

Ваква хорор режија ни Алфред Хичкок не би можел да изрежира…погледнете го само овај цреп од десна страна и сами заклучете колку е истиот бранител и колку е загрижен за Македонија. Инаку се работи за лицето Жарко Јаковчевски кое е советник од редовите на ВМРО-ДПМНЕ во Општина Бутел, а другиот е претседателот на БЕДЕМ  Горан Димоски, испрдок и владин привезок за една употреба и клон на сподобата Бранко Јаневски.


butel1 butel2