О ИСУСЕ, О ДАРВИНЕ, О ХАРЕ ХРИШНА : МУШАМАТА КОЈА ШТО ЈА НОСЕШЕ БОКИ 13 КОШТА 7000 ЕВРА?!

0
2088

Мушамата која што Боки 13 ја носеше кошта 7000 евра?! Ајдееее….