О ИСУСЕ, О ДАРВИНЕ, О ХАРЕ ХРИШНА : ЕДЕН КОЈ СЕ ПРИКЛУЧИ НА КАМПАЊАТА НА АНТИ ВАКСЕРИТЕ Е И ПРАТЕНИКОТ НА ЛДП, ГОРАН МИЛЕВСКИ – ИТАЛИЈА ИМАЛА ТОКСИЧНИ ВАКЦИНИ КОИ ГО УНИШТУВАЛЕ ИМУНИТЕТОТ ПА ЗАТОА ГИ ПОВЛЕКЛЕ?!?!

0
1476

Иако вакцината е произведена во ЕУ каде има 2 сертификати од кои еден е за квалитет од производителот и еден од контролна лабораторија, глејте што индиректно предлага пратеникот на ЛДП, Горан Милевски, значи според него овие вакцини може да се токсични и да го уништат имунитетот исто како некои вакцини во Италија?!?! А фактот што има 2 сертификати?! А фактот што се применува во 6 држави во ЕУ меѓу кои и Белгија од каде и потекнува вакцината бе Горане?! Абе кој ли го советува овој за вакви испади по социјални мрежи?! Миа Костова ли?!?!

  • Италија повлекува некои вакцини кои биле задолжителни за децата. После анализите се утврдило дека се токсични и го уништувале имунитетот.
    Затоа не ги обвинувајте родителите кои се загрижени и не сакаат да ги вакцинираат своите децата.
    Поделбите и нападите врз невакцинираните деца мора да престанат.

Фејсбук статус на пратеникот на ЛДП, Горан Милевски