О ГОСПОДЕ БОЖЕ, ВЛАДЕ МИЛЧИН ТРГНА ПО ПАМЕТОТ НА ГЕРО, И ТОЈ СМЕТА ДЕКА ТРЕБАЛО ОДАМНА ДА КРЕНЕМЕ РАЦЕ ОД ОБИДИТЕ ЗА ВЛЕЗ ВО ЕУ?!?! ШТО Е СЛЕДНО ШТО ЌЕ ПРЕДЛОЖИ ВЛАДЕ?! СОЈУЗ СО БАЧЕВ, СОЛЗА И ПУТИН ЗА ВЛЕЗ ВО АЛИЈАНСА СО КИНА И КРЕМЉ?!

0
730

Владе Милчин кој важи за про ЕУ и про НАТО личност сега тргнал и тој по патот на Геро и не убедува преку свој фејсбук статус дека како држава одамна требало да кренеме раце од обидите за влез во ЕУ и НАТО?!

Како тргнале вака овие двајцата со Геро ќе почнат да не убедуваат и во алијанса со Кина и Русија во сојуз со Бачев, Солзето и Путин.