О БОЖЕ, О ГОСПОДЕ, О ХАРЕ ХРИШНА И ИСУСЕ ХРИСТЕ : Цели 3 години по крвавиот 27-ми април, Мицковски вечерва кај Јанко Бурек ги нарече осудените напаѓачи уставобранители, херои, кои тој ќе ги извадел од затвор кога ќе дошол на власт?!!?

0
902

Овој ќе прави коалиција со Зијадин Села а ќе ги ослободува дечките кои за малце ќе го убиеја!?!?! Каде тера Мицковски?!?! Ваков лидер на ВМРО ДПМНЕ досега немало. да го бара со боринче немаше да го најдат!

Замислете лидер на партија кој претендира да биде премиер, одобрува лица кои влегле во собрание да тепаат и убиваат пратеници со пиштоли и ножеви во себе?!?! Па вакви изјави не дава ниту лидерот на ХЕЗБОЛАХ!