О БОЖЕ ГОСПОДЕ КАКВА РАСИПАНОСТ КАКВА ПОДЛОСТ: ЕВРЕЈКА ВМРОВКА ГИ ОБВИНУВА ПАРТИЗАНИТЕ ЗА ФАШИЗАМ – МЕ МЕНУВАТЕ ЗАТОА ШТО СУМ ЕВРЕЈКА?!?!

0
192

– Ме менувате затоа што сум горда Еврејка од Македонија! Ми правите хајка, измислувате причини за да ме смените!

Мизрахи од собраниската говорница.

Замислете која дрскост, која подлост, која забеганост. Правиш инцидент со Грција, кршиш устав па после глумиш жртва и ги обвинуваш партизаните за фашизам?!?!

Еееј уште се свежи сеќавањата на старите членови на СДСМ од битките со германците, а дочекаа една изгубена Еврејка да ги обвинува за фашизам?!?!

ВМРО ДПМНЕ е чудна банда, се што е таму е без компас и без срам и без образ!!!