О БОЖЕ ГОСПОДЕ, ЗНАЕ ЛИ ВМРО ДПМНЕ КАЈ ТЕРА: Се сретнале со европратеник од партијата на Салвини, кој е најголем поборник да сопре ширењето на ЕУ кон Балканот!!!

0
334

Партијата на Салвини, ЛИГА, е крајно десничарска партија која се залага за распад на ЕУ, укинување на Еврото, ЗАБРАНА за влез на Турција во ЕУ поради КУЛТУРНИ РАЗЛИКИ?!?!

Секако се борат и за спречување на проширувањето на ЕУ, заштита на европската култура од страна на дојденци?!?!?!

Крајно расистичка фашистичка партија која се шпекулира дека е финансирана од Путин!

И Николовски од ВМРО ДПМНЕ најде баш со нив да се сретне во Брисел?!? ЦЦЦЦЦ! НЕ ИМ ИДЕ ПАМЕТ НА ЛУДАЦИТЕ ОД БЕЛАТА ПАЛАТА!