ОЈ ЖИВОТЕ, КУРВО РАСИПАНА: КУРТОНИТЕ ОД ТВ НОВА КОИ СЕ РАДУВАА НА 27-МИ АПРИЛ СЕГА ОД ЗАЕВ БАРААТ ДА ГО НАТЕРАЛ КОЧАН ДА ИМ ДАДЕ 7 ПЛАТИ!

0
1551

Замислете, над 40 куртони, кучиња режимски од ТВ НОВА, кои со години плукаа по Заев па дури и се радуваа на 27-ми април со пренос во живо велеа дека народот си го вратил собранието, сега од владата на Заев бараат да го натерале Кочан да им плати 7 неплатени плати кои им ги должел?!?!

Значи кучињата останаа гладни и сега бараат од тој по кој лаеа и го гризеа, тој да им фрли некоја коска мрсна?!?! Па добро, која е ова перверзија у пичку матер?!

Линк до сторијата на Макфакс, ОВДЕ.