ОЈ ЖИВОТЕ, КУРВО НЕЧЕСНА, ЛЕЛЕ МОРИ МАЈЧИЦЕ, И ОВА ГО ДОЖИВЕАВМЕ : Миленко ги пофали Геро и Милчин и ги нарече петриоти!

0
1467

Во најновата КОЛУМНА, Миленко ги фали Милчин и Геро како патриоти кои решиле да ја бранат Македоња од предавникот Заев:

Оставете ги и заборавете ги лажните новоизникнати патриоти од типот на Владе Милчин и Бранко Героски.

Тие, малку поумни од Заев, се обидуваат во последна секунда со по некој настап и текст да остават трага за во иднина да тврдат дека они не биле во вагонот со предавниците.

ЕЕЕЈ ДА ДОЖИВЕЕШ МИЛЕНКО ДА ТЕ НАРЕЧЕ ПАТРИОТ, ШТО Е СЛЕДНО ЗА ГЕРО И ВЛАДЕ?!

ВЛАХОВ МИЦОВ ДА ГИ НАРЕЧЕ ПАТРИОТИ?! МИРКА ДА ГИ ПОФАЛИ?! КАДЕ БЕ ВАКА БЕ ДЕЧКИ?!?!