ОЈО И ВИЛМА РУСКОВСКА СЕУШТЕ СПИЈААТ И ДРЕМАТ НА ТОА УШИТЕ ЗА СНИМКИТЕ КАДЕ СЕ СЛУША ДРУГАРЧЕТО НА ВИЛМА, ГЛУВАРЧЕТО КАМЧЕВ КАКО САКА ДА ГИ КОЉА ДЕЦАТА НА ПРЕМИЕРОТ ЗАЕВ

0
1859

Откако протекоа снимките на јутјуб каналот каде се слуша олигархот Орце Камчев како се заканува дека ќе ги коља децата на премиерот Зоран Заев шефицата на јавното обвинителство, Вилма Русковска сеуште ја нема да покрене истрага околу тие снимки и да истражи кога како и зошто Орце се заканил дека ќе коља деца на премиерот Зоран Заев.

Доколку не покренат истрага за овие снимки на кои се слуша гласот на Камчев јасно ќе се стави до знаење дека судството и обвинителството дуваат во тиквата на мафијата и олигарсите и со тоа ќе се урниса правната држава и правниот систем кој ќе важи за некои, а некои ќе се заштитат како бели мечки.