ОШТЕТЕНИ ГРАЃАНИ СВЕДОЧАТ КАКО ИЗГУБИЛЕ СТАНОВИ ВО ИЗМАМАТА ЛАЈОНЕС

0
26012

Новинарите на 25 минути објавија неколку минутен разговор со жртва на понзи шемата на ,,My World” која си ги бара уплатените пари. Во изјава за 25 минути жртвата изјави дека чувствува страв за нивната фамилија а некои од нив сведочат и за изгубени станови и куќи под хипотеки кои не можеда ги вратат во оваа пирамидална измама.