ОЧАЈ И ПАНИКА НА КУРИР: Мораа да ја лажат јавноста дека Македонија не добила датум, а во текстот се демантираат самите себе!!!

0
1399

Курир стави наслов дека Македонија не добила датум за преговори, а во текстот објавија изјава на Хан во која вели дека преговорите почнуваат во јуни 2019-та, што значи датум за преговори има и тоа е јуни 2019-та!