Очајна партија – очаен спин!!!

0
1041

1. СЈО тргна против силеџиската банда собрана од Општински Комитети на ДПМНЕ, која демолираше општински имот и физички нападна Советничка Група и Градоначалник, инструирани од прво обвинетите (партиската врхушка) на ДПМНЕ!

2. Градењето на црквата Св. Константин и Елена воопшто не беше предмет на одлучување на советот на Општина Центар во тој момент, туку истата беше искористена за партиските “верници” да имаат некаков аргумент во гаѓањето со патлиџани и јајца по општината. Реалниот проблем беше ударот по незаконски донесените дупови од кој требаше да се гојат вмровските олигарси!

3. Ќе си лежите!!!

Фејсбук статус на Јон Фрчкоски