Официјално: Ермира Мехмети се повлече од ДУИ, од денеска е „слободен граѓанин“

0
971

Доскорешната пратеничка на ДУИ, Ермира Мехмети, денеска преку својот профил на Фејсбук објави дека е слободен граѓанин и дека не е веќе претставник на ниту една политичка партија.

Како што е веќе познато во јавноста, таа неодамна стана нотар, како и советник во австриското собрание. Како што е веќе познато во јавноста, таа неодамна стана нотар, како и советник во австриското собрание.