ОФИЦИЈАЛНО, ЕВЕ ШТО Е ДОГОВОРЕНО ПОКРАЈ ОСТАВКАТА НА ГРУЈО

0
1294

gruevski-zaev2

– Оставка на Груевски пред Нова Година

– Влада со нов Премиер најдоцна на 15-ти Јануари

– Министер за внатрешни работи и министер за труд и социјална на предлог на СДСМ

– Заменици министри со право на вето во финансии, земјоделство и јавна администрација

– Специјаен јавен обвинител за истражување на бомбите

ГОТОВО Е ДИКТАТОРЧЕТО СО ГЛАВАТА КОЦКЕСТА РЕЖИМСКО!