ОФИЦИЈАЛНО Али и Мендух почнаа да „играат“ како што им свири САД и ЕУ: Изборите за 5 јуни пропаднаа, ДУИ и ДПА не доставија предлози за членови на избирачките одбори!

0
1250

Изборите за 5 јуни веќе пропаднаа, ДУИ и ДПА не доставија предлози за членови на избирачките одбори, дознава Плусинфо од добро упатени извори.

Целиот текст ОВДЕ