Официјален линк од 13-тата бомба на лидерот на СДСМ Зоран Заев во 14:30 часот

0
1134

Screenshot_1

Лидерот и претседател на СДСМ Зоран Заев денес во 14 и 30 часот ќе ја објави 13-тата политичка бомба која ќе може да ја следите ОВДЕ