ОФИЦЕРСКИ ДОМ ВО БИТОЛА ПОЛЕКА ГО ДОБИВА СВОЈОТ СТАР ЛИК И СЈАЈ ПО КОЈ БИТОЛЧАНИ ГО ПАМЕТАТ

0
1127

Офицерскиот дом во Битола повторно го добива сјајот што го имал, погледнете ја само оваа убавина која битолчани ја паметат и одамна не ја виделе.