ОТКАКО ТРИ МЕСЕЦИ ПЕЊА МУ ИЗЛЕГУВА ОД УСТА СО КЛЕВЕТИ ПРОТИВ КИРАЦОВСКИ, ГЕРО ВЕЧЕРВА КАЈ ЈАНКО ЈАДИ БУРЕК ИЗЈАВИ ДЕКА КИРАЦОВСКИ НЕМАЛ НИКАКВА ВИНА ВО РЕКЕТ?!?!

0
748

– Кирацовски само ги помогнал средбите на кои Боки склопувал спорни договори со фирмите и најверојатно не ни знаел што ќе се збори на средбите и со тоа нема никаква сериозна инволвираност во аферата Рекет.

Геро кај Јанко Бурек откако 3 месеци плукаше и ширеше клевети за Кики односно Александар Кирацовски.

Кое лудило е ова, три месеци некој човек да го правиш партал, ѓавол, сатана и после ПУ ПУ шалили смо се?!?! Како може волку искусен новинар уредник да си дозволи вакво несериозно новинарство?!?!

Овој треба да учи млади новинари, од него треба да учат  и што ќе научат?!?!