ОТКАКО СЕ ФАТИ НА ОРО СО ТВРДОКОРНИТЕ НА ЈАНКО БАЧЕВ НЕ МУ СЕ СИТЕ ОВЦИ НА БРОЈ ПА РАЗМИСЛУВА СО МОЗОК НА МУВА : ДОНАЦИЈАТА КОН МВР ОД 1.500 ПАРА ЧИЗМИ БИЛО СРАМ ЗА ДРЖАВАТА НО НЕ КАЖУВА КОЈ ГО ДОТУРКАЛ МВР ДО ТОА ДЕРЕЏЕ!!!

0
2141

Јанко Бачев е новиот клон на политичката камиказа на СМК, Тодор Ахмадинеџад Петров, тој на неговиот фејсбук профил обвинува за тоа дека донацијата од 1.500 пара чизми е чиста глупост и срам за државата кои патем се донирани од страна на Словачка и словенечкиот амбасадор во Скопје, Мартин Безак.

Е од вакви шапшали не ја бива државата и тапкаме 11 години во место, од вакви анални исцедоци и МВР го јаде стапот исто како што го јаде и АРМ каде војниците имаат или излитени униформи со дупки на сите страни или носат чизми на покојни војници.

Погледнете што напиша на својот фејсбук профил Јанко Бачев, овој режимски испрдок во политичко изумирање :