ОТКАКО ИЗВРШИ НОВИНАРСКО САМОУБИСТВО СО ТОА ШТО СЕ СТАВИ 100% ВО СЛУЖБА НА КАМЧЕВ И ПОБАРА ИМПЕРИЈА ДА СЕ ПОНИШТИ, ГЕРО ПИЗДИ, КОЛНЕ, ПЦУЕ, МУ СЕ ЗАКАНУВА И НА ЗАЕВ, ЌЕ ЗАВРШЕЛ КАКО КАТИЦА?!?!

0
1406

аев ќе завршел како Катица?!

Сите што ја бранеле Катица биле пизди и абдали?!

Геро е малку нервозен откако изврпи новинарско самоубиство со тоа што се стави целосно во служба на олигархот Орце Камчев па побара и истрагата ИМПЕРИЈА да се поништи?!?!

Целата колумна на Плусинфо.