ОТКАКО ЗАЕВ Е ВО КАМПОТ НА СЛОБОДАТА И ОТКАКО СЕ БОРИ ЗА СПАС НА МАКЕДОНИЈА ОД РЕЖИМОТ НА ГРУЈО, СТРУМИЦА ПОЧНАА ТЕШКИ ОПИНЦИ ДА ЈА ГАЗАТ! ТРЕТИОТ РАЈХ ВО СТРУМИЦА СИ НАЈДЕ НОВ МАМЛАЗ ЗА ЧИТАЊЕ НА ПРЕС ОД МАРТИН ПРОТУЃЕР!

0
435

zaev-deponii