ОТКАКО ГО НАПРАВИ БУЏЕТОТ КАША ПОПАРА Кум Ставре ја спрашти за Вашингтон, откако ја остави Македонија на питачки стап

0
4053

Порталот Доказ дознава и пишува за тоа дека вчера поранешниот Министер за финансии заедно со семејството заминал за САД во Вашингтон каде има сопствен стан или поточно во делот Бетеста кој важи за еден од најелитните делови на Вашингтон.