ОТКАКО ГЕНЕРАЛОТ И ДИРЕКТОР НА ЦУК, СТОЈАНЧЕ АНГЕЛОВ ЖЕСТОКО ГО ИСКАРА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ СТЕВО ПЕНДАРОВСКИ ПОВРЗАНО СО ЗАВЗЕМАЊЕТО НА АРАЧИНОВО ЗА ВРЕМЕ ВОЕНИОТ КОНФЛИКТ ДЕНЕС ВО ПРЕТСЕДАТЕЛСКАТА ВИЛА ИМАА ПРИЈАТЕЛСКА СРЕДБА И КОНСТРУКТИВНА ДЕБАТА

0
284

Конструктивна работна средба со Претседателот на Република Северна Македонија, д-р Стево Пендаровски, на која, меѓу другото, разговаравме за слабостите и најавените длабоки реформи на системот за управување со кризи како и можностите за надминување на одредени состојби со бранителите од 2001-та.

Фејсбук статус на директорот на ЦУК, Стојанче Ангелов.