ОТКАКО БРНЗ ДЕНЕСКА МУ СЕ ЗАКАНИ СО СТАВАЊЕ НА ЦРНА ЛИСТА, МИЦКОСКИ СЕ ПРЕДОМИСЛИ ЗА САМО 24 ЧАСА : ЌЕ ГЛАСАМЕ ЗА УСТАВНИ ИЗМЕНИ И ВНЕСУВАЊЕ НА БУГАРИТЕ АКО НАРОДОТ НА РЕФЕРЕНДУМ НИ ДАДЕ ЗА ТОА ДОЗВОЛА

0
34409

Вчера мафташе со нотарски изјави дека немало да гласаат за уставни измени и внесување на Бугарите во уставод, денеска за само 24 часа Мицковски вели дека има шанси да гласаат за уставни измени ако се организира референдум и на тој народот излезе и гласа за францускиот предлог?!?!

Што прави еден телефонски повик од американската амбасадорка и закана дека ќе биде ставен на црна листа заедно со Груевски и Мијалков?!?! Тоа е што се шпекулира во кулоарите, информацијата е непотврдена осифијално од никого, но ако баба лаже трап не лаже вели народот…

Инаку таков референдум ако се организира сигурно ќе успее, затоа што ЗА ќе гласаат сите што се за влез во ЕУ, значи пола Македонци и сите малцинства, резултатот ќе биде веројатно како и она што е во парламентот, 650 000 за и 400 000 против…