ОТКАКО БЕШЕ ПРЕГАЗЕН КАКО ГЕРМАНСКА ДИВИЗИЈА ВО 1945-ТА ВО СИБИР, ГРУЈО БАРА ПРЕДВРЕМЕНИ ИЗБОРИ?!?!

0
2158

– Бараме техничка влада, бараме предвремени избори, и ослободување на сите осомничени за 27-ми април!

Грујо пред 50-тина овенати симпатизери во седиштето на ВМРО ДПМНЕ.